Search
Dandy
Dingtjes
GPZ 550
Links
lyrics
Fotos
   StrayCats 2004
   Screen heroes
Memos
Vroeger
Games
Amiga
Screen heroes

Screen Heroes.

Op 24 en 25 september was er het evenement Screen Heroes in de jaarbeurs in Utrecht.

Voor mij was dit echt een te gekke gebeurtenis waar veel oude bekende acteurs waren.

Onder andere uit Battelestar Galactica, V, Buck Rogers, Star Trek, Star Wars, A team en andere.

Eigenlijk is Screen Heroes geflopt want er waren veel te weining mensen. Ik vond zelf dat dit voor de bezoekers geen probleem was want de actuers hadden nu veel meer tijd voor ze. Het leek me alleen erg lullig voor al die acteurs. Volgems mij weren er een stuk of 20?

Het meest lullige vind ik dat de websoute van Screen Heroes nu uit de lucht is zonder dat ik ergens iets kan vinden dat uitlegt waarom. Je zou gaan denken dat dit komt van wege een hoop negatieve (maar zeker ook positive) reacties van de bezoekers.  Er zijn een aantal dingen goed fout gegaan zoals de VIP party die niet doorging en de muntjes die men op zaterdag prepaid moest kopen en je niet terug kon geven. Tevens waren deze op zondag niet meer te gebruiken.

Maar goed bij deze dus de oproep of iemand weet waarom www.screenheroes.com zomaar  verdwenen is.

Tevens ben ik op zoek naar foto's van het gebeuren. Ik had op het forum van screenheroes hier al om gevraagt maar een dag later was de site weg en is nu nog steeds weg. Via google kan ik ook niets vinden. Dus mischien dat iem,and via google deze pagina vind en nog wat foto's wil mailen. Ik heb er zelf veel te weining gemaakt. Het zou leuk zijn als ik deze ook online zou mogen zetten.

Oh ja. Ik ben er niet op uit om de organisatie van Screen Heroes zwarte te maken, ik ben alleen nieuwsgierig wat er nu allemaal gebeurd is en of er ergens iemand is die hier een vervangende website voor heeft gemaakt.  Ik hoop dat er volgend jaar weer zo iets plaats vind hier in Nederland. Mischien wel een Screen Heroes 2.  

Ik had nooit gedacht dat ik mijn oude helden ooit nog in het echt zou zien.  

Heeft er iemand foto's van Screen Heroes die hij/zei wil delen of weet iemand een website die foto's dan wel info over Screen Heroes bevat mail deze dan even naar screenheroes@dandy.nl

Alvast bedankt!

 

Hier onder zie je de "poster" van www.screenheros.com met alle heroes die er waren. Ik heb zelf alleen Anthony Daniels en Claudia Christian gemist, die waren er zondag niet.

Ontmoet je helden in levende lijve tijdens de grootste filmshow van Europa
Master of ceremonies: Anthony Daniels
Nicholas Brendon
Billy Dee Williams

Hieronder een paar links.

Een aardig verhaal over Screen Heroes.

Nog een link met foto's

Een stukje met films op www.ateamfans.nl

9937

 

 

Dandy Teg 2004
Hosted by Bits Don't Byte